Digbreakandbuild in actie:

Vanuit België werken we aan het succes, het vertrouwen en de uitbreiding van ons Internationaal merk Digbreakandbuild. Het doel van ons bedrijf is om klanten die een aannemer zoeken, op een zo eerlijke en correcte mogelijke manier met elkaar in contact te brengen. Dit is voor nieuwbouw - renovatie - binnen en buitenwerk. Dit doen we door aannemers en potentiële klanten op een eenvoudige manier aan elkaar te verbinden via locatie en reviews, en deze via onze website door te sturen.

Door de reviews die klanten wensen te schrijven over het uitgevoerde werk na oplevering en volledige betaling aan hun desbetreffende aannemer, krijgen toekomstige bezoekers van onze website een goed beeld van de kwaliteit, de eerlijkheid en de arbeidsethos van de aannemer. Ook voor de aannemer is dit belangrijke feedback. Enerzijds voor hun geleverde werk, anderzijds voor bepaalde aandachtspunten die voor verbetering vatbaar zijn en bijgestuurd moeten worden. Dit is ook in het belang voor hun toekomstige klanten, en om hun klantenbestand verder uit te bouwen.

Waarom aansluiten bij Digbreakandbuild:

Digbreakandbuild werd op de eerste plaats opgericht als klanten zeer tevreden zijn over bepaalde werken of over aannemers en waar bij mond aan mond reclame soms niet voldoende is. Daarentegen kan het ook zijn dat men behoeften heeft om slechte ervaringen met aannemers die hun beloftes ivm prijs, opvolging, tijdsduur van het project ,.......niet na kwamen te delen of te ventileren. Zoals u wellicht al heeft ervaren, gaat het er tijdens de eerste bespreking met een aannemer er altijd goed aan toe en word er een vertrouwensband gecreëerd, maar spijtig genoeg word hier soms tijdens de werken misbruik van gemaakt.

De aannemer komt bijvoorbeeld te laat, men verwittigd helemaal niet bij te laat komen, er word extra geld aangerekend zonder dit vooraf te bespreken, er worden zaken niet uitgevoerd,...... Een verbouwing of een nieuwbouw project aangaan, de verkoop of verhuur van een woning, het is soms stresserend en niet altijd even leuk. Daarvoor dient onze website, om het vanuit het standpunt van de aannemer, zij die hun werk professioneel in het vaandel dragen en hun potentiële klanten een eerste beeld te geven wat ze kunnen verwachten en waar ze moeten op letten alvorens in contact te komen met elkaar. Een goede communicatie en oprechtheid tussen twee partijen word altijd geapprecieerd.

Onze bedrijfsgegevens:

Digbreakandbuild Worldwide

336 W 300 S

Salt Lake City

UT 84101

United States of America


Digbreakandbuild België

Weerstandersstraat 26

1981 Hofstade

Vlaams - Brabant

België

hello@digbreakandbuild.be