Hoe werkt de site

Wanneer wordt uw review gepubliceerd, hoe we werken en onze huisregels:

1 Het kan tot 48 uur duren voor uw beoordeling als klant of als aannemer bij een nieuwe login op onze site te zien zal zijn. het kan eventueel langer duren indien de moderator van digbreakandbuild meer informatie moet onderzoeken. dit kan zijn door bv. het niet correct of onvolledig invullen van alle criteria die worden gevraagd.

2 Om frauduleuze aannemers op onze website te vermijden, kan het zijn dat uw onderneming door ons wordt gescreend via de website van de nationale bank van het desbetreffende land waar de hoofdzetel van uw onderneming is ingeschreven. indien er meermalig een negatieve balans wordt weergegeven bestaat de mogelijk dat uw aanvraag voor plaatsing op onze website wordt geweigerd.

3 Na het invullen van uw gegevens zal op de pagina van uw review de vermelding dank u – uw review word gecontroleerd voor goedkeuring – staan. u krijgt een email zodra uw review (van een klant) of
sign in van uw bedrijf – zaak ( aannemer) wordt gepubliceerd. bij niet publicatie wegens ongepast wordt u door ons op de hoogte gebracht via mail.

4 Indien uw bedrijf of onderneming verwijderd word van de site, door uzelf ( wegens stopzettingen van activiteiten of overname ) of door ons wegens inbreuken op de privacywetgeving worden alle beoordelingen en foto’s ook verwijderd.

5 Indien uzelf beslist om uw activiteiten stop te zetten dan dient u ons hiervan op de hoogte te stellen via hello@digbreakandbuild.be met de mededeling stopzetten activiteit. indien de privacy wetgeving langs aannemers zijde word geschonden door een een review van een klant, wordt deze door ons niet gepubliceerd.dit geld ook voor klanten die een review schrijven over een bepaalde aannemer en de privacy wetgeving niet respecteren.

6 Racistische uitlatingen tegenover aannemers worden niet getolereerd en niet gepubliceerd.

7 Digbreakandbuild laat niet toe dat aannemers of bedrijven zich laten betalen voor het schrijven van een review door
derden – familie of vrienden.

8 Wij zijn een gender vriendelijk bedrijf, negatieve uitlatingen tegenover geslacht, afkomst en religie worden niet getollereerd.

9 Na publicatie kunnen beoordelingen op onze site gebruikt worden voor promotiemateriaal.

10 Indien uw bedrijf 2 of 3 hoofdberoepen combineert en aanbied ( bv badkamer en keuken of bv ramen en deuren en poorten ), dan zal u voor beide hoofdcategorieen een aparte login moeten aanmaken. indien u dit niet wenst te doen, dan moet u de keuze maken naargelang de belangrijkste opdrachten die u uitvoert en de andere vaardigheden van uw zaak onder extra specialisaties plaatsen.

11 Digbreakandbuild heeft de verschillende specialisaties bepaald volgens diegene die het meest relevant zijn voor de beroepscategorie van de aannemer. deze kunnen niet aangepast noch verplaatst worden naar een andere specialisatie categorie.

12 Indien uw zaak verschillende
vestigingsplaatsen heeft, dan vragen wij u om u voor iedere locatie een aparte login aan te maken. uw bedrijf zal gevonden worden via het unieke ip adres van de bezoeker en dat van u en dit in de onmiddellijke omgeving van uw zaak.

13 Bedrijven die materialen leveren en ook mensen tewerkstellen op werven, kunnen zich met hun onderneming op de website plaatsen. groothandelszaken krijgen de mogelijkheid om een advertentie ruimte kopen met een vaste publiciteitsblok ( per 4 adverteerders ) bovenaan op de homepage van de website en dit telkens voor maximaal een maand. de periode van advertentie start op de eerste dag van de maand, en eindigd op de laatste dag van de maand.

14 De prijzen worden bepaald naargelang het aantal minimum dagelijkse bezoeker per maand. de advertentie blokken worden verkocht vanaf het moment dat de website 10 000 bezoekers per maand ( traffic ) bereikt. er word rekening gehouden om telkens 4 verschillende doelgroepen per maand te selecteren en dit om geen onderlinge concurrentie tussen bedrijven te creeren.

15 U kan ons laten weten wat uw maximale
maandbudget is voor een plaatsing in het vaste publiciteitsblok. indien het maandelijks aantal bezoekers op digbreakandbuild hoger zou zijn dan uw maximale maandbudget voorziet , dan wordt u hiervan verwittigd en kan u al dan niet de publiciteit voor die maand verzilveren of annuleren. indien u die maand wenst te annuleren dan komt het volgend bedrijf in de wachtrij aan de beurt. – adverteer bij digbreakandbuild –

16 We werken volgens het principe van wie eerst wil adverteren eerst uitgenodigd word. er word met een wachtrij gewerkt waar u in terechtkomt voor een vaste maandelijkse advertentie. in de week voor ieder begin van de volgende maand zullen de potentiele adverteerders die zich aangemeld hebben om te adverteren een e-mail ontvangen met de vraag of ze de maand die erop volgt wensen te adverteren en dit voor het bedrag bepaald naargelang het aantal bezoekers van de maand ervoor.

17 Om zo veel mogelijk kansen aan iedereen te kunnen bieden, bestaat de kans dat u slechts eenmaal per jaar een advertentie kan plaatsen.

18 U heeft altijd recht van antwoord indien
een bepaalde review naar uw persoonlijke mening niet eerlijk of conform is geschreven, of u als aannemer niet akkoord bent met een geschreven review door derden en die niet van uw diensten hebben gebruik gemaakt.

19 U kan als aannemer zelf geen reviews schrijven over uw eigen bedrijf. indien dit wordt vastgesteld, wordt de aannemer of het bedrijf verwijderd van ons platform.

20 Eenmaal verzonden en na publicatie kan een recensie niet meer aangepast worden.

21 Discussies, menigsverschillen en betalingskwesties tussen klanten en aannemers en andersom worden persoonlijk afgehandeld via rechtstreeks en persoonlijk contact, en niet via het review platform van de website.

22 Als aannemer op de site heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens evenals uw specialisaties aan te passen.

23 Mocht u als aannemer nog specialisaties aanbieden die wij over het hoofd hebben geizen, dan kan ons dit laten weten door te mailen naar hello@digbreakandbuild.be