info@elisedesign.be
  • 047353xxxx Show
  • info@elisedesign.be

Elise is in 2014 gestart met het bedrijf gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur gevestigd in Knokke-Heist. Al snel had ze het gevoel dat ze meer wou en dat ze samen met Thomas, haar echtgenoot, iets wenste op te bouwen.

In een piepkleine charmante garage zijn ze in 2016 gestart met metaalschrijnwerk. Na hard werken zijn ze verhuisd naar hun huidige atelier in Knokke-Heist. Nu heeft Thomas de nodige apparatuur en plaats om zijn passie, vakmanschap en gevoel voor perfectie uit te leven. Daarbij is er sinds 2022 een uitbreiding gekomen waardoor ze een bureau hebben kunnen creëren voor Elise. Daar kan u de passie en liefde voor interieur vinden, waar Elise zich zo in thuis voelt.

Voor uw metaal project zorgt Elise voor een gepersonaliseerd ontwerp met aandacht voor het juiste materiaalgebruik, zodat elk project uniek is. Thomas zal zich erna met volle overgave op uw project storten en ervoor zorgen dat het tot in de kleinste detail uitgewerkt is.

Wilt u het groter aanpakken dan kunt u terecht voor een ontwerp en uitvoering van uw leefruimte, zolder, slaapkamer, badkamer, studio, appartement, woning, tiny house, …

Elise begeleidt u bij het opmaken van een ontwerp en bijhorende materiaalkeuze.

Optimale indeling, oog voor detail, verfijnde afwerking, karaktervolle combinatie in materiaalgebruik zorgen voor een uniek en smaakvol interieur.

info@elisedesign.be Listings

Closed Now!

Elise & Thomas

Als man en vrouw werken we samen in het bedrijf en u heeft 1 ...

Review coming soon