ArboDave Boomverzorging
  • 047450xxxx Show
  • David.zwaenepoel@gmail.com

Ik heb een Master Bio-ingenieurswetenschappen aan de KULeuven genoten en volgde een grondige opleiding tot European Tree Worker bij Inverde. Alle theoretische kennis als de nodige praktische vaardigheden werd hierbij aangehaald voor het aanplanten, snoeien, vellen, verzorgen, beschermen en controleren van bomen. Tevens ben ik ECC2 gecertificeerd voor het vakkundig vellen van bomen.

Ik voer werkzaamheden uit aan en in bomen met als doel de bomen in gezonde en veilige conditie te houden. Ik handel op basis van kennis van de boomverzorging en hou rekening met het behoud van de boom, de bescherming van het milieu en de veiligheidsvoorschriften.

Mijn klanten zijn uw bomen. Samen met u als eigenaar zoeken we naar de gepaste boomverzorgingsaanpak om de harmonie tussen de boom en mens te optimaliseren. De strategie van aanpak van werken wordt vanuit een biologisch & ecologisch standpunt benaderd.

Gezonde bomen worden door ArboDave Boomverzorging niet gekapt zonder grondige reden (zoals bijvoorbeeld concurrerende groei met nabijgelegen toekomstbomen, accuut gevaar, wijkers-blijvers beleid...).

Ik aanvaard opdachten doorheen gans Vlaanderen, en werk steeds met collega's die minstens evenwaardig geschoold zijn in het vak.

ArboDave Boomverzorging Listings

Closed Now!

ArboDave Boomverzorging

Boomverzorging

Review coming soon