Jens Mariën Interieur
  • 0476558xxxx Show
  • info@mariendesign.be

Knap maatwerk voor binnen & buitenleven met een ruime selectie van natuurlijke en technische materialen. Waarbij woonkamer, slaapkamer, Tv - audio & akoestiek centraal aanwezig zijn. Gespecialiseerd in gordijnen en raamdecoratie, zelfs voor binnenzwembad, poolhouse en badkamers de sfeer te bepalen.

Als interieurinrichter is Jens met passie gedreven, vanwege zijn bagage en inzicht luistert hij ten volle naar jullie wensen. Klasse overgordijnen op vloer gestuikt met gesmede roedes of liever de hedendaagse in-between gordijnen vanop plafond?

Voor de hedendaagse en klassieke architectuur bieden wij de mooiste confectie aan.

Het bezorgen van een nieuwe leefwereld waar het aangenaam vertoeven is. Waarbij "smaakvol, privacy en akoestiek” aanwezig zijn. Spelen met licht is mogelijk met geschikte raamdecoratie in haar functie zoals;

woonkamer, Tv - Audio - Game, slaapkamer of thuiskantoor. Een ruim assortiment in diverse systemen staat op je wachten.

Voor gordijnen, vouwgordijnen alsook raamdecoratie is er automatisatie mogelijk d.m.v. domotica, afstandsbediening en baterijsystemen.

Bij nieuwbouw en verbouwing projecten is het belangrijk ons te betrekken "vooraf en tijdens" de werken, voor opvolging en ondersteuning van uw aannemers.