Midesti
  • +32 488 57 1xxxx Show
  • info@midesti.com

Een overkapping of carport van aluminium of een veranda met glazen schuifwanden of enkel een overkapping met een glas, polycarbonaat dak of lamellen dak Kiest u daarnaast ook voor extra uitrusting, zoals een zipscreen, zonwering, verlichting, vliegenraam, getinte glazen,... ? Of bent u bereid om voor een tikkeltje meer te gaan en te kiezen voor een lamellendak of een cube veranda?

Daarnaast biedt Midesti met haar bouwpakketten ook de mogelijkheid aan handige harry's om de handen uit de mouwen te steken. Ons assortiment bevat verscheidene opties om al uw wensen te vervullen. Neem dus zeker een kijkje op www.midesti.com.

Een gezellig moment zou u niet buitenshuis moeten zoeken. Geniet volop van uw huis en tuin met een veranda die Midesti met zorg en aandacht ontwerpt en monteert rekening houdend met al uw wensen. Het enige waar u aan moet denken is de keuze of u nu en ontspannende boek leest of gezellig een glaasje drinkt onder uw veranda samen met uw familie en vrienden. De rest regelt Midesti wel.

➡️ Contact ⬅️

Aarzel niet om contact op te nemen met Midesti, al is het maar voor advies.

Wij staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.

📞 +32 488 57 18 97

📩 info@midesti.com

📍 Hasseltweg 402 / 1, Genk

🌐 www.midesti.com

➡️ Offerte ⬅️

Bent u klaar om voor Midesti te kiezen? Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan via https://www.midesti.com/offerte/ .

Vermeld uw wensen, afmetingen en persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer en adres). Voeg vervolgens een foto van de ruimte toe. Zo kunnen wij alle mogelijkheden bekijken om een hoogwaardige service te verwezenlijken.